Digneffe & Partners

Boekhouding

Digneffe & Partners in Tongeren ondersteunt u met al uw vragen omtrent uw boekhouding

Een essentieel onderdeel van een bloeiende onderneming is een transparante, correcte boekhouding. Hier zorgt  Digneffe & Partners samen met u voor, zodat u zich kunt focussen op de andere facetten van uw onderneming.

Wat houdt onze boekhouding in?

Wij behandelen uw gehele boekhouding, duidelijk en snel.

Wij verwerken uw boekhouding van A tot Z. Digitale transformatie zit ingebakken in het DNA van ons bedrijf: wij scholen ons constant bij om op de hoogte te blijven van nieuwe digitale ontwikkelingen. Daarom kiezen wij ervoor om (samen) te werken met een digitaal platform: zo blijft u in real time op de hoogte van alle facetten van uw boekhouding, en kan u te allen tijde uw stukken uploaden, verzenden en raadplegen. 


Duidelijkheid dankzij digitalisering

Via het beveiligde online platform waar wij mee werken heeft u waar en wanneer u maar wilt een overzicht van de status van uw boekhouding: transparant, snel en duidelijk. 

Wat doen we extra?

Heeft u specifieke noden?

Wij willen af van het beeld van de boekhouder als ouderwetse cijfervreter. Onze expertise stelt ons in staat om u niet alleen op boekhoudkundig, maar ook op fiscaal juridisch, sociaal en financieel vlak te ondersteunen. Elke onderneming is anders, en wij passen ons zo goed mogelijk aan uw situatie aan: zo kunnen wij u helpen, adviseren en bijstaan. Als ondernemer staat u er dus niet langer alleen voor, maar beschikt u over een professionele copiloot.

Meer weten over andere praktische zaken?

Lees ook meer over business coaching, fiscaliteit en hoe ons startersadvies uw onderneming financieel laten groeien.

Laat een grondige boekhouding opstellen en ontdek de fiscale mogelijkheden voor uw onderneming

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek

Adres

info@digneffe-partners.be
Stationslaan 42
3700 Tongeren

Erkend door ITAA

BE0466.353.828
Erkend door het ITAA met erkenningsnummer 50.323.192