Digneffe & Partners

Fiscaliteit

Digneffe & Partners ondersteunt u bij het betalen van uw belastingen

Een correcte belastingaangifte is essentieel voor een bloeiende onderneming. Digneffe & Partners in Tongeren nemen uw fiscale situatie onder de loep en geven advies op maat. Zo kan u er zeker van zijn dat u gebruik maakt van alle voordelen waar u recht op heeft, en we samen uw onderneming kunnen doen groeien.

Uw belastingen correct doorgevoerd

Uw belastingen, correct doorgevoerd

Elk jaar opnieuw verandert de fiscale wetgeving. Als ondernemer is het daarom niet altijd evident om die veranderingen op de voet te volgen. Omdat wij ons geregeld bijscholen zijn wij u in staat om steeds actueel fiscaal advies te schenken.

Professioneel advies

Wij houden u steeds op de hoogte van uw fiscale situatie, en geven u vooral advies. Niet louter cijferverwerking, maar professionele fiscale bijstand is wat wij u van ons mag verwachten.

Wat doen we extra?

Bijscholing, inleving en professioneel advies

Onze focus ligt niet louter op boekhouding: Digneffe & Partners staat u ook met raad en daad bij wat betreft de groei van uw bedrijf. Daarom is het essentieel dat wij thuis zijn in veel verschillende domeinen: het ene bedrijf is het andere niet. Wij scholen ons constant bij om meer te weten te komen over uw professionele situatie, of het fiscale, boekhoudkundige of juridische klimaat dat voor u van belang is.

Meer weten over andere praktische zaken van het boekhouden?

Lees ook meer over business coaching, boekhouding en hoe ons startersadvies uw onderneming financieel laten groeien.

Laat een grondige boekhouding opstellen en ontdek de fiscale mogelijkheden voor uw onderneming

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek

Adres

info@digneffe-partners.be
Stationslaan 42
3700 Tongeren

Erkend door ITAA

BE0466.353.828
Erkend door het ITAA met erkenningsnummer 50.323.192