Digneffe & Partners

Startersadvies

Klaar om te beginnen met ondernemen? Digneffe & Partners in Tongeren helpt u op weg.

Of je nu een prille starter bent of een doorwinterde ondernemer met een nieuw project, het juiste advies is onontbeerlijk voor een bloeiende onderneming: wij begeleiden u elke stap van de weg, stellen een duidelijk plan op met mogelijkheden en aandachtspunten voor korte èn lange termijn, en zorgen ervoor dat uw bedrijf op de juiste koers vaart. 

Professioneel (starters)advies

Een duidelijk financieel plan

Ondernemers moeten de dag van vandaag met enorm veel rekening houden: het vinden van financiële middelen, de nodige vergunningen, inschatting van risico's, aansprakelijkheid... Wij staan hem daarin met raad en daad bij. 

Een vliegende start

U kan op ons rekenen om een financieel plan op te stellen alvorens u beslist om uw onderneming (eenmanszaak of vennootschap) op te starten. Wij doen aan risico-analyse, helpen u met het vinden van financiële middelen, en geven u actueel en onderbouwd advies. Wanneer u beslist om van start te gaan kan u uiteraard op ons rekenen voor het voeren van uw volledige boekhouding.

Wat doen we extra?

Nood aan de juiste begeleiding op maat?

Onze ervaring en uitgebreid netwerk stellen ons in staat om steeds klantgericht en specifiek advies te geven. Zo kan u er zeker van zijn dat uw bedrijf kan opbloeien dankzij onze deskundige hulp. Digneffe & Partners werkt steeds transparant, correct en met een duidelijke focus op de groei van uw onderneming. Daarnaast gebruiken wij de nieuwste digitaliseringstechnieken voor het duidelijkste en vlotste resultaat.

Klaar om te ondernemen, maar u wilt gaan voor absolute zekerheid?

Lees ook meer over Boekhouding, fiscaliteit en hoe ons business coaching om uw onderneming financieel laten groeien.

Starten doe je niet alleen, maar je rekent op een professionele co-piloot.

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek

Adres

info@digneffe-partners.be
Stationslaan 42
3700 Tongeren

Erkend door ITAA

BE0466.353.828
Erkend door het ITAA met erkenningsnummer 50.323.192