Digneffe & Partners

Business Coaching

Digneffe & Partners in Tongeren coacht u en helpt u groeien samen met uw onderneming

Jonge starter of doorwinterde ondernemer? Iedereen heeft nood aan advies, en dat verschaffen we graag. 25 jaar ervaring en een sterk netwerk zorgen ervoor dat wij in elke fase van uw bedrijfsevolutie trajectbegeleiding op maat schenken.

Coaching op maat

Professionele bijstand

De evolutie van uw bedrijf is waar wij ons mee bezighouden. Van het prille begin geven kan u rekenen op ons persoonlijke advies, steeds aangepast aan uw situatie. Elk bedrijf is anders, daarom trachten wij ons in te leven en bij te scholen op zo veel mogelijk professionele gebieden. Zo beschikt u over een doorwinterde copiloot zodat uw bedrijf een hoge vlucht kan nemen.

Duidelijk digitaal

Omdat wij geloven in digitalisering kunnen wij samen met u een duidelijke trajectbegeleiding opstellen. Dankzij een beveiligd digitaal platform kan u uw stukken, facturen en gegevens snel met ons delen, en heeft u 24/7 een beeld van hoe uw boekhoudkundige en fiscale situatie eruitziet. 

Wat doen we extra?

Heeft u specifieke wensen?

Samen met u bekijken wij uw specifieke situatie, en stellen een stappenplan om met de mogelijkheden en aandachtspunten voor zowel korte als lange termijn. Onze focus ligt duidelijk op groei: samen streven we naar een bloeiende onderneming. 

U vraagt zich af wat wij nog allemaal voor u kunnen doen?

Lees ook meer over boekhouding, fiscaliteit en hoe ons startersadvies uw onderneming financieel laten groeien.

Onze coaching zorgt voor bloeiende ondernemingen.

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek

Adres

info@digneffe-partners.be
Stationslaan 42
3700 Tongeren

Erkend door ITAA

BE0466.353.828
Erkend door het ITAA met erkenningsnummer 50.323.192