Digneffe & Partners

Over ons

Digneffe & Partners in Tongeren specialiseert zich al meer dan 25 jaar in boekhouding, fiscaliteit, bedrijfsbegeleiding en startersadvies. Met een klantgerichte aanpak, en een scherp oog voor nieuwe ontwikkelingen focust Digneffe & Partners zich op gezamenlijke groei. 
team picture

Onze visie

De juiste boekhouding is essentieel voor een bloeiende onderneming. Digneffe & Partners in Tongeren levert klantgericht advies met aandacht voor elke specifieke situatie. 

Fiscaliteit en en vennootschapsrecht zijn materies die constant aan verandering onderhevig zijn. Daarom is een externe, professionele accountant essentieel voor uw onderneming. Wij scholen ons constant bij, en zijn dus altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Een sterke voeling met digitale nieuwigheden zorgt er voor dat u bij ons kan rekenen op een vlotte, duidelijke voering van uw boekhouding, ook buiten de kantooruren.


Hoe wij werken

Met een team van 6 professionele accountants en medewerkers spitst Digneffe & Partners zich toe op het verlenen van groeigericht boekhoudkundig advies, waarbij aandacht voor de klant steeds voorop staat. Wij vertrekken van het opstellen van een duidelijk profiel, zodat wij uw specifieke wensen en mogelijkheden op een correcte manier kunnen analyseren, om zo advies op maat te schenken. Onze specialiteiten zijn boekhouding, fiscaliteit, business coaching en startersadvies.

Zowel op fiscaal, juridisch, sociaal of financieel vlak staan wij u bij. Dat wil zeggen dat wij proactief werken, en u wanneer nodig bijstaan, adviseren en helpen bij het uitwerken van strategische inzichten, groeistrategie├źn en passende coaching.

Wij hanteren bovendien een transparante prijszetting: u komt dus niet voor verrassingen te staan, u bent op elk moment op de hoogte van de volgende stap.

Adres

info@digneffe-partners.be
Stationslaan 42
3700 Tongeren

Erkend door ITAA

BE0466.353.828
Erkend door het ITAA met erkenningsnummer 50.323.192